Tieto tähistas mitmekesisuse päeva

Eile toimus Eestis järjekordne mitmekesisuse päev, mille eesmärgiks on märgata ja väärtustada iga inimese tähtsust nii ettevõtetes kui ühiskonnas laiemalt.

Sel aastal oli avalikkusele suunatud ettevõtmine keskendunud toidule, mille käigus oli kõigil mitmekesisuse sõpradel võimalik nautida mitmekesiseid päeva- ja eripakkumisi erinevates söögikohtades üle Eesti.

Tietos toimus mitmekesisuse päeva auks kokandusvõistlus „My National Kitchen Rules“, kus osalesid kolme rahvusköögi esindajad – eesti, vene ja rootsi. Vene köögis sai maitsta traditsioonilisi pirukaid ja sõrnikuid, rootslased pakkusid lihapalle ja heeringat ning eesti köögis olid esindatud klassikalised karask ja kirju koer. Kõik maitsjad said hääletada enda lemmiku poolt ning vaid kahe häälega osutus võitjaks rootsi meeskond. Auhinnaks saavad nad valida õhtusöögi vabalt valitud restoranis.

Üritusel oli palju osavõtjaid, jagati retsepte ja juttu jätkus kauemaks!

Eesti köök
 

Eesti köök: karask, maitsevõi, kaerahelbeküpsised ja kirju koer

Vene köök

Vene köök: pardiliha- ja kapsapirukad, sõrnikud ja tee

Rootsi köök

Rootsi köök: heeringas ja lihapallid lisanditega, kakaopallid

Mitmekesisuse päev Tieto Estonias

Mitmekesisuse päev Tieto Estonias

 

Avaldatud: 
26 Aprill 2018
Share